HR voor bedrijven waar
medewerkers gezichtsbepalend zijn

Brandaan HR Consultancy staat voor advies en verbetertrajecten.

Met extra expertise in hospitality, retail- en groothandel, adviesbureaus en zakelijke dienstverlening.

Dus, waar medewerkers het bedrijf maken, maak ik het verschil.
Ik help je bij het realiseren van de bedrijfsdoelen, het structureren van de organisatie en het versterken van het menselijke kapitaal.

HR strategie

Medewerkers bepalen het succes van je organisatie. Maar hoe optimaal en duurzaam is hun inzet? Staat de juiste medewerker op de juiste plek? Beschikken ze over de juiste kennis, vaardigheden en competenties voor nu en voor in de toekomst? Met de juiste HR-strategie haal je meer uit je medewerkers, zet je hen beter in je kracht en zorg je voor meer werkplezier!

Brandaan HR Consultancy helpt je bij het formuleren en inrichten van je HR-strategie zodat de organisatie en je medewerkers weten hoe ze moeten navigeren. Tegelijk dient de strategie als kompas voor bedrijfskeuzes over medewerkers, HR-beleid en de inrichting van de HR-afdeling.

Projectmanagement

Beter beoordelen en belonen? Het functiehuis en functiewaardering opnieuw inrichten? Ondersteuning bij het formuleren van HR beleid en prioriteiten? Het zijn allemaal vraagstukken buiten de dagelijkse routine. En dan is het beter er een project van te maken voor een tastbaar en succesvol eindresultaat.

Brandaan HR Consultancy heeft jarenlange ervaring met projectmanagement en ondersteunt je bij het formuleren van het project, het doorlopen van de projectfases en het uitvoeren van het project.

Procesoptimalisatie

Iedere organisatie wil efficiënt werken. En dat betekent een slimme inzet van middelen en medewerkers en processen. Werken aan zaken die er toe doen en klantwaarde opleveren. De juiste dingen doen en geen energie stoppen in zaken die niets toevoegen.

Als je het goed inricht zorgt dit voor een verlaging van de werkdruk, een plezierige werksfeer, meer tijd voor innovatie en meer aandacht voor de klant. Tevens zorg je dat de medewerkers betrokken zijn, meedenken en initiatief nemen om processen te verbeteren.

HR advies

Veranderingen op de arbeidsmarkt, in de wetgeving, bij jouw klanten en in jouw bedrijf zorgen regelmatig voor verschuivende behoeften in je HR-beleid. Hoe groot moet je flexibele schil zijn? Wat is een verantwoord pakket arbeidsvoorwaarden? Hoe boei je en bind je geschikte medewerkers?

Brandaan HR Consultancy geeft HR-advies, ondersteunt je bij HR-taken en is sparringpartner in het formuleren van een passend HR-beleid.

HR interim management

Tijdelijk versterking nodig? Of invulling van een HR-positie (manager, business partner, projectleider)?

Brandaan HR Consultancy werkt nuchter, betrokken en resultaatgericht. Voor tijdelijk extra denk- en doekracht op het gebied van HR.
Op het juiste moment, zo lang als het nodig is.

Wat anderen zeggen over Brandaan

Het is met veel plezier dat ik deze aanbeveling schrijf voor Jolanda de Vries.

Jolanda starte haar cariere initieel als HR Director van Crowne Plaza Schiphol. Ze deed en uitstekende job en al snel werd ze gepromoveerd tot Area HR voor Amsterdam en later Benelux.

Ik heb Jolanda leren kennen als een prima business partner om HR vraagstukken te begeleiden en op te lossen, open ,communicatief en moedig als het aankomt op het nemen van beslissingen.

Haar energy en out of the box mentaliteit heb ik als zeer prettig en inspirerend ervaren.

Indien het zich zou voordoen zou ik zonder aarzeling Jolanda wederom inhuren en kan haar dan ook van harte aanbevelen.

I worked together with Jolanda when I was HR Co-ordinator at IHG and Jolanda was responsible for HR and Training in the Benelux. During the period we worked together Jolanda was always available to offer support. She has been instrumental in my further development giving me the opportunity to learn and grow.

In her role of Area HR & Training Director, Jolanda was always knowledgeable, able to deal with any kind of situation. Jolanda is also a quick learner as when she transferred to Belgium she had to get on top of Belgian employment legislation very quickly.

Jolanda also has a great personality; integrates quickly and is a team player.

I can certainly recommend Jolanda and would work with her again if given the opportunity.

Jolanda was bij Content een resultaatgerichte vestigingsmanager en een gedreven en hartelijke collega. Kernwoorden bij Jolanda zijn: harde werker, humor en collegialiteit.

Samen koersen naar jouw doel?

Heb je een doel? Of wil je je organisatie stroomlijnen? Je kunt mij inzetten voor zowel kortlopende projecten/adviesopdrachten als freelance/interim-opdrachten op het gebied van HR – (project) Management, HR procesverbetering en HR-advies.